• 1398/10/23 - 11:52
  • تعداد بازدید : 248
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نظارت بهداشتی بر استحصال بیش از 52 هزار تن گوشت قرمز و سفید مرغی در استان آذربایجان غربی طی نه ماهه سال 98

طی 9 ماهه سالجاری بر استحصال بیش از 52 هزار تن گوشت قرمز و سفید مرغی نظارت بهداشتی در کشتارگاه های دام و طیور استان آذربایجان غربی توسط بازرسین بهداشتی انجام گردیده است

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ،دکتر کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی استان از نظارت های مستمر بازرسین بهداشتی بر نحوه استحصال گوشت قرمز و سفید مرغی در کشتارگاه های دام و طیور استان خبرداد.

 وی گفت: از ابتدای سالجاری تا کنون  بازرسین بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان بر استحصال 52 هزار و 132 تن گوشت قرمز و گوشت سفید درکشتارگاههای دام و طیور استان نظارت داشتند.

 دکتر داهیم با بیان این مطلب که یکی از وظایف اصلی دامپزشکی نظارت بر مراحل تولید تا عرضه فرآورده خام دامی می باشد ، تا گوشت با کیفیت و بهداشتی به دست مصرف‌کننده برسد. به اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه اشاره کرد و ادامه داد: بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه، با تامین فرآورده‌های دامی و لبنی سالم تحقق می‌یابد.و افزود:  تمامی فرآورده های استحصال شده در کشتارگاههای سطح استان پس از کنترل های بهداشتی لازم توسط بازرسین بهداشتی مجاز به عرضه در بازار مصرف هستند.

وی با اشاره به کشتار 63 هزار و 377 راس دام سبک و سنگین با نظارت بازرسین بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه های دام استان گفت: 6 هزارو 112 تن گوشت قرمز در 9 ماهه سال 98 در کشتارگاه‌های دام استان استحصال شده است. و اضافه کرد :طی 9 ماهه سال 98 تعداد 22 میلیون و 545هزار و 870 قطعه طیور در کشتارگا های طیور استان با نظارت های بازرسین بهداشتی کشتار شده است که مقدار 46 هزار و 24 تن گوشت سفید استحصال شده است .

دکتر داهیم خاطرنشان کرد: در راستای اقدامات کنترلی ونظارت بر بهداشت فرآورده های خادم دامی وحفظ سلامت شهروندان، توسط اکیپ های کنترل بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان در 9 ماهه سال 98  تعداد 85  هزار و 113  نوبت بازرسی بهداشتی ، از واحدهای تولید، نگهداری و عرضه محصولات دامی استان اصورت گرفته است و تعداد 1 هزار و  436 مورد نمونه برداری از این فرآورده‌های  خام دامی انجام شده و مقدار 57  هزار و  893 کیلوگرم انواع  فرآورده های خام دامی غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی ضبط و معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج گردیده است  و تعداد 28 واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شده است .

مدیر کل دامپزشکی استان تاکید کرد : شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی درخصوص فرآورده‌های خام دامی اعم از عرضه فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی و فاقد هویت، کشتار غیر مجاز، حمل و نقل انواع گوشت سفید و قرمز با وسایل فاقد سردخانه و عرضه فرآورده‌های فاقد هویت و غیرمجاز از جمله فاقد تاریخ تولید، انقضا و کد ردیابی دامپزشکی مراتب را با شسماره تلفن 1512 و شبکه های دامپزشکی  اطلاع دهند تا برخورد قانونی لازم صورت گیرد. 

  • گروه خبری : اخبار اسلايدر
  • کد خبر : 248234
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه