• 1399/12/04 - 09:18
  • تعداد بازدید : 258
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به صورت وبینار

دوره آموزشی آشنایی با فنون و مهارتهای ذبح شرعی برای ناظرین وذابحین کشتارگاههای دام وطیور ومراکز فرآوری وعمل آوری استان وکارشناسان بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان برگزار شد

به گزاش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دوره آموزشی وآشنایی با فنون ومهارتهای ذبح شرعی برای ناظرین وذابحین کشتارگاههای دام وطیور ومراکز فرآوری وعمل آوری استان وکارشناسان بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان برگزار شد .

در این دوره آموزشی مدیرکل دامپزشکی استان به اهمیت ذبح شرعی اشاره وعنوان کرد: گوشت های استحصالی در کشتارگاههای دام وطویور بدون تایید ناظر شرعی ، مورد تایید بهداشتی قرار نمیگیرد ومابعنوان مسلمان وظیفه داریم قبل از همه چیز به حلیت وطهارت موضوع دقت کنیم.

دکترخلیل زاده افزود: حضور موثر و تلاشهای ناظرین وذابحین شرعی در مراکز مشمول قانون در این استان قابل تقدیر وتشکر است و دفترنمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان تلاش های شایسته ای راانجام میدهد و امیداست بتوانیم در تامین غذای حلال وپاک ،قدم های موثری برداشته باشیم.

در این جلسه مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان با اشاره به اهمیت غذای حلال افزود: تلاش برای تامین غذای حلال و ذبح شرعی یکی از بزرگترین اعمال خیر بوده که هر چه بر این مسائل در جامعه دقت بیشتری شود آثار معنوی بیشتری دارد.

یکی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ، تهیه غذای سالم و حلال برای مردم است که این امر به عنوان یک اصل مهم در دستورات شرع مقدس اسلام و ادیان الهی به آن توجه ویژه شده است.

حجه الاسلام ولی زاده افزود: حضور ناظرین  شرعی در کشتارگاه های دام و طیور ومراکز فرآوری وعمل آوری ، سلامت محصولات این مراکز را از بعد حلال بودن تضمین کرده و این موضوع بسترساز امنیت غذایی جامعه و در نتیجه سلامت روح و جسم افراد است.

در این جلسه که ازطریق وبینار تشکیل یافته بود تعداد34نفرناظرشرعی و81نفرذابح و31نفر از روسای شبکه های دامپزشکی وکارشناسان مربوطه شرکت کرده بودند و فنون وآداب ذبح شرعی بصورت مفصل برای شرکت کنندگان بیان گردید.

  • گروه خبری : اخبار اسلايدر
  • کد خبر : 271804
کلمات کلیدی
karimzade بهروز کریم زاده

karimzade بهروز کریم زاده

لینک کوتاه