با هدف ترویج فرهنگ مصرف غذای حلال کمسیون غذای حلال در شهرستان نقده برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، پیرامون اهمیت غذای حلال و طیب و تاثیرات غذای حلال بر رشد و تعالی جامعه و فرهنگ سازی برای مصرف غذای سالم و حلال و طرح مشکلات و بیان راهکارهای مربوطه جلسه کمسیون غذای حلال با حضور مدیر کل ، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه دامپزشکی ، امام جمعه. فرماندار و دادستان ، شهردار و سایر ادارات شهرستان نقده برگزار گردید.
در این کمسیون حجت اسلام و المسلمین ولی زاده مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه دامپزشکی استان با اشاره به اینکه در هرکشتارگاه یک نفر عالم دینی مستقر است و روحانیان حاضر در این واحد ها بعنوان ناظرین بر ذبح شرعی نسبت به آموزش ذابحین و نظارت بر مراحل کشتار ذبیحه در کشتارگاه (تنظیم شوکر ، ذبح ذبیحه ، آب چیلر ، دوش بعد از چیلر ، طهارت و شستشوی گوشت های تولیدی ، بسته بندی و ... ) نظارت دارند وتمام تلاش آنان تامین غذای حلال و پاک برای مردم است.
مدیر کل دامپزشکی استان نیز در این جلسه در مورد استفاده از ظرفیت تریبون ادارات تبلیغات اسلامی ، فرهنگ و ارشاد اسلامی و ائمه جماعات مساجد نیز اشاره نمود و در بر همکاری و هم افزایی دستگاه های انتظامی و شهرداری ها و سیستم قضایی در برخورد با کشتارهای غیرمجاز که مورد شک به لحاظ حلیت و سلامت هستند تاکید نمود.
دکتر خلیل زاده در این جلسه تصریح کرد: برای تهیه غذای سالم و بهداشتی ، علاوه بر نظارتهای بهداشتی دامپزشکی استان بر ذبخ شرعی تمام کشتارگاه های دام و طیور شبانه روز نظارت می کند و افزود : ناظران شرعی در این کشارگاههای در کنار ماموران بهداشتی دامپزشکی شبانه روز حضور دارند و در تامین غذای سالم و طیب جهت مصرف مردم تلاش می کنند.
در ادامه نقش و وظایف دستگاه های متولی امردراین خصوص تشریح گردید.