بالغ بر 11 هزار نوبت بازرسی بهداشتی از مرکز عرضه فرآورده های خام دامی درآذربایجان غربی درطرح تشدید نظارت بهداشتی ایام نوروزی و ماه مبارک رمضان
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، دکتر خلیل زاه مدیر کل دامپزشکی استان به تشریح اقدامات انجام شده در طرح نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان پرداخت و گفت : طرح مذکور از 13 اسفند ماه سال قبل شروع و تا پایان ماه مبارک رمضان، در سطح استان به اجرا گذارده شد.
وی افزود : در اجرای این طرح 11 هزار 844 نوبت بازدید و نظارت بهداشتی بر مراحل مختلف تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی، اعم از رستورانهای بینراهی و درون شهری، سردخانههای مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز، آشپزخانهها، هتل ها و مهمانسراها، بیمارستان ها و ... توسط 130 نفر ناطرین بهداشتی دامپزشکی در قالب 90 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی ( 40 اکیپ ثابت و 50 اکیپ سیار ) در دو شیفت کاری در سطح استان آذربایجان صورت گرفت .
وی تصریح کرد : در نتیجه این بازرسی ها مقدار 9 تن انواع فرآورده خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف توسط بازرسین بهداشتی دامپزشکی ضبط و از چرخه مصرف خارج شد و تعداد 20 مرکز عرضه متخلف نیز با دستور مراجع قضایی پلمپ گردید.
مدیر کل دامپزشکی استان در پایان اعلام کرد: با توجه به اتمام طرح تشدید نظارت، بازدیدهای پی در پی توسط بازرسان دامپزشکی ادامه دارد.
وی به شهروندان محترم توصیه کرد: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.