انجام بیش از 76 هزار نوبت بازدید و نظارت بهداشتی از مراكز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در استان آذربایجان غربی طی 8 ماهه سالجاری
کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی به صورت مستمر توسط بازرسین بهداشتی درسطح استان انجام میشود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکترسید امید خلیل زاده مدیر کل دامپزشکی استان با اشاره به اینکه بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه با تامین فرآوردههای دامی و لبنی سالم تحقق مییابدگفت : کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی به صورت مستمر توسط بازرسین بهداشتی درسطح استان انجام میشود.
وی با اشاره به اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه و همچنین اهمیت نظارت بهداشتی بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی افزود : در راستای کنترل ونظارت بر بهداشت فرآورده های خادم دامی وحفظ سلامت شهروندان طی 8 ماهه سال 99 اكیپ های كنترل نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی در سطح استان اقدام به بازدید و نظارت بهداشتی 76 هزارو 206 نوبت از مراكز مختلف تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی شامل مراكز بسته بندی انواع گوشت قرمز و سفید ، فروشگاههای زنجیره ای و سوپر ماركتهای عرضه كننده گوشت مرغی و تخم مرغ خوراكی ، قصابی ها ،... نموده اند .
وی خاطر نشان کرد: در بازدیدهای صورت گرفته تعداد 1159 مورد غیر بهداشتی در بازدیدها از واحدهای عرضه محصولات دامی احصا شده است. و در زمینه برخورد با واحد های متخلف تعداد 190 واحد متخلف بدلیل عدم رعایت موازین بهداشتی نیز پلمپ گردیده است .
دکتر خلیل زاده گفت: در همین راستا طی 8 ماهه سال 99 مقدار 83 هزار و 444 کیلو گرم انواع فرآورده خامی دامی غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی از مراکز عرضه ، تولید و نگهداری ضبط گردیده که با دستور مقام قضایی معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج گردیده است
وی تاکید کرد :شهروندان محترم کلیه فرآورده های خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و هرگونه موارد غیر بهداشتی را در اسرع وقت به شبکه های دامپزشکی شهرستانها اطلاع رسانی نمایند تا برخورد قانونی با متخلفین بهداشتی صورت گیرد .
نظر دهید