خوی : آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در ماه مبارک رمضان
همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان نظارت های بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی به منظور حفظ امنیت غذائی و سلامت همشهریان تشدید می گردد .

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر منصوری رییس شبکه دامپزشکی شهرستان خوی گفت: تضمین سلامت فراورده های خام دامی یکی از وظایف دامپزشکی می باشدو فعالیتهای صورت گرفته کارشناسان دامپزشکی در تمامی ایام سال و بصورت ویژه در مناسبتهای ملی و مذهبی جهت اطمینان مصرف کنندگان از سلامت و کیفیت فرآوده های خام دامی صورت می گیرد که در نهایت باعث ارتقاء بهداشت عمومی جامعه و سلامت پایدار خواهد شد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خوی گفت : همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی از 98/2/15 لغایت 98/3/17 در این شهرستان به اجرا در آمده است.
وی گفت : در این طرح کلیه مراکز تولید،نگهداری، توزیع وعرضه فراورده های خام دامی و مراکز پذیرایی ورستورانها توسط کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی ومواد غذایی شبکه نظارت و بازرسی خواهد شد.
دکتر منصوری از شهروندان محترم درخواست نمود در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی با منشاء دامی مراتب را به شبکه دامپزشکی شهرستان خوی و یا با سامانه ارتباطی 1512 اطلاع دهند تا برخورد قانونی صورت گیرد .
نظر دهید