• 1401/06/13 - 09:53
  • تعداد بازدید : 68
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کمیته تخصصی بهبود کیفیت شیر خام استان با حضور اعضای کمیته در اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی برگزار گردید

به گزاش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، کمیته تخصصی بهبود کیفیت شیر خام با حضور مدیر کل و اعضای این کمیته با هدف کاهش مخاطرات بیولوژیکی ، شیمیایی ، فیزیکی شیر ارتقا کیفیت و افزایش تولید شیر خام کاهش موارد بیماری های مشترک قابل انتقال از حیوان به انسان از طریق شیر و کاهش موارد مسمومیت های ناشی از مصرف شیر و فرآورده های آن ،تضمین سلامت مصرف کنندگان  و ایجاد زمینه لازم برای اعمال استاندارد های ملی و بین المللی و نیز ایجاد انگیزه رقابتی در بین تولید کنندگان برای تولید محصول سالم و بهداشتی  در سالن اجتماعات اداره کل برگزار گردید.

  دکتر خلیل مدیر کل دامپزشکی استان در ادامه گزارشی از اقدامات اداره کل دامپزشکی درخصوص تشدید اقدامات رصد پایش و مراقبت واحد ها از مبدا تا واحد های فرآوری و عرضه به حاضرین ارائه و از پیگیری اقدامات تشدیدی تا حصول بهترین نتایج در این حوزه و   ضرورت پیگیری وظیفه مندی هر یک از دستگاه های عضو این کمیته جهت پیگیری مصوبات و تشدید اقدامات نظارتی بر تولید و عرضه شیر خام تاکید کرد.

دکتر امانی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ضمن تشریح مخاطرات احتمالی  شیر خام  گزارش جامعی از وضعیت ارزیابی و ممیزی واحد های تهیه و تولید و حمل و عرضه و نتایج ارزیابی های فنی در تمامی  حوزه مخاطرات بهداشتی  در این حوزه را برای حاضرین تشریح و از پیگیری مستمر همکاران استان در قالب اکیپ های بازرسی نظارت نمونه برداری و نیز همکاری های مشترک در قالب اکیپ های مشترک جهت ارتقاو افزایش کیفی این  فرآورده تاکیدو بر استمرار پایش و مراقبت و ارزیابی ها و کنترل کیفی ها تاحصول بهترین نتایج تاکید کرد

در ادامه هریک از حاضرین ضمن ارائه نظرات و پیشنهادات ضمن تبادل نظر راهکار ها و مصوبات اجرایی برای اجرایی نمودن و عملیاتی شدن اقدامات  میدانی را تصویب  نمودند.

  • گروه خبری : اخبار اسلايدر
  • کد خبر : 290117
کلمات کلیدی
karimzade بهروز کریم زاده

karimzade بهروز کریم زاده

لینک کوتاه