تحت نظارت های بهداشتی دامپزشکی بیش از 31 هزار تن گوشت دام و طیور در استان آذربایجان غربی استحصال شده است
نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر استحصال بیش از 31 هزار تن گوشت سفید و قرمز در سه ماهه نخست سال 99 در کشتارگاههای دام و طیور استان آذربایجان غربی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، دکتر سید امید خلیل زاده سرپرست دامپزشکی استان با اشاره به اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه گفت : یکی از وظایف اصلی دامپزشکی نظارت بر مراحل تولید تا عرضه فرآورده های خام دامی است تا محصولی با کیفیت و مناسب به دست مصرفکننده برسد.
دکتر خلیل زاده با اشاره به نظارتهای مستمر بازرسین بهداشتی بر نحوه استحصال گوشت قرمز و سفید در کشتارگاههای دام و طیور استان گفت : تمامی فرآورده های استحصال شده در کشتارگاههای سطح استان پس از کنترل های لازم توسط بازرسین بهداشتی مجاز به عرضه در بازار مصرف میباشند.
وی با اشاره به کشتار تعداد 25 هزار و 456 رأس دام سبک و سنگین و تعداد 10 میلیون 838 هزار 669 قطعه طیور با نظارت این اداره کل در بازده زمانی سه ماهه اول سال 99 در کشتارگاههای دام و طیور استان از استحصال مقدار 4 هزار 409 تن گوشت قرمز و 27 هزار 522 تن گوشت سفید در مجموع 31 هزار 931 تن گوشت قرمز و سفید تحت نظارت های بازرسین بهداشتی دامپزشکی خبر داد .
دکتر خلیل زاده با اشاره به شدت یافتن گرما و افزایش احتمال انتقال بیماری های مشترك از حیوانات به انسان، از عموم شهروندان خواست از خریداری گوشت دام هایی كه خارج از كشتارگاه ها ذبح می شوند، خودداری كنند. و تصریح كرد: تمام كشتارگاه های استان به سامانه پیش سرد و بازرسی قبل و پس از كشتار مجهز هستند كه از انتقال بیماری های خطرناكی مثل تب كریمه-كنگو به مصرف كنندگان جلوگیری می كند..
نظر دهید