• 1400/09/10 - 09:44
  • تعداد بازدید : 338
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

با هدف ترویج فرهنگ مصرف غذای حلال کمسیون غذای حلال در شهرستان نقده برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، پیرامون اهمیت غذای حلال و طیب و تاثیرات غذای حلال بر رشد و تعالی جامعه و  فرهنگ سازی برای مصرف غذای سالم و حلال و طرح مشکلات و بیان راهکارهای مربوطه جلسه کمسیون غذای حلال با حضور مدیر کل ، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه دامپزشکی ، امام جمعه. فرماندار و دادستان ، شهردار و سایر ادارات شهرستان نقده برگزار گردید.

 در این کمسیون حجت اسلام و المسلمین ولی زاده مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه دامپزشکی استان با اشاره  به اینکه در هرکشتارگاه یک نفر عالم دینی مستقر است و روحانیان حاضر در این واحد ها بعنوان ناظرین بر ذبح شرعی نسبت به آموزش ذابحین و نظارت بر مراحل کشتار ذبیحه در کشتارگاه (تنظیم شوکر ،  ذبح ذبیحه ، آب چیلر ، دوش بعد از چیلر ، طهارت و شستشوی گوشت های تولیدی ، بسته بندی و ... ) نظارت دارند وتمام تلاش  آنان تامین غذای حلال و پاک برای مردم است.

مدیر کل دامپزشکی استان نیز در این جلسه در مورد استفاده از ظرفیت تریبون ادارات تبلیغات اسلامی ، فرهنگ و ارشاد اسلامی و ائمه جماعات مساجد نیز اشاره نمود  و در  بر همکاری و هم افزایی دستگاه های انتظامی و شهرداری ها و سیستم قضایی در برخورد با کشتارهای غیرمجاز که مورد شک به لحاظ حلیت و سلامت هستند تاکید نمود.

دکتر خلیل زاده  در  این جلسه  تصریح کرد: برای تهیه غذای سالم و بهداشتی ، علاوه بر نظارتهای بهداشتی دامپزشکی استان بر ذبخ شرعی تمام کشتارگاه های دام و طیور شبانه روز نظارت می کند و افزود :   ناظران شرعی در این کشارگاههای در کنار ماموران بهداشتی دامپزشکی شبانه روز حضور دارند و در تامین غذای سالم و طیب جهت مصرف مردم تلاش می کنند.

در ادامه نقش و وظایف دستگاه های متولی امردراین  خصوص تشریح گردید.

  • گروه خبری : اخبار اسلايدر
  • کد خبر : 279502
کلمات کلیدی
karimzade بهروز کریم زاده

karimzade بهروز کریم زاده

لینک کوتاه