• 1398/06/20 - 12:22
  • تعداد بازدید : 282
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تکاب : بازرسی و نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دام نذری و قربانی شهروندان در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی (ع)، توسط اکیپ های بازرسی سیار شبکه دامپزشکی

به منظور حفظ سلامتی شهروندان محترم ، پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و دام و تأمین بهداشت عمومی جامعه، شبکه دامپزشکی با عزام اکیپ های سیار در سطح شهر و خیابانها و میادین اصلی، بر سلامت دامهای نذری و قربانی شهروندان نظارت های بهداشتی و شرعی خود را اعمال نمودند .

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، دکتر احمد بهرامی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تکاب از بازرسی و نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح بیش از 120 رأس دام نذری و قربانی شهروندان تکابی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی (ع) توسط اکیپ های بازرسی بهداشتی سیار این شهرستان خبر داد.

دکتر بهرامی با اعلام این خبر گفت: هر ساله همزمان با فرارسیدن ماه محرم و ایام سوگواری ابا عبدالله الحسین (ع) ، برابر دستورالعمل ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور، در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی ضمن اطلاع رسانی عمومی ، به منظور حفظ سلامتی شهروندان محترم ، پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و دام و تأمین بهداشت عمومی جامعه، ادارات دامپزشکی با عزام اکیپ های سیار در سطح شهر و خیابانها و میادین اصلی، بر سلامت دامهای نذری و قربانی شهروندان نظارت های بهداشتی و شرعی خود را اعمال می نمایند.

وی در ادامه گفت: در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی سالجاری شبکه دامپزشکی تکاب با اعزام یک اکیپ بازرسی شامل یک نفر دکتر دامپزشک، یک نفر بازرس گوشت و یک نفر ناظر شرعی در تمام خیابانها و معابری که محل عبور دستجات عزاداری بوده، سلامتی دامهای قربانی  را قبل از کشتار از نظر علایم بالینی عمومی،بیماریهای مخاطی،آلودگی به انگلهای خارجی و... مورد بازرسی و معاینه قرار داده و ضمن ارائه توصیه های لازم به شهروندان، سلامتی لاشه دامهای قربانی پس از ذبح در محل کشتارگاه دامی شهرستان نیز مورد بازرسی قرار گرفت.

رئیس شبکه دامپزشکی تکاب در پایان گفت: در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی سال 98، بیش از 120 رأس دام نذری و قربانی شامل 80 رأس گوسفند و 40 رأس گوساله مورد بازرسی های بهداشتی و شرعی قرار گرفته و به شهروندان محترم توصیه میگردد دامهای قربانی خود را ترجیحا ً در کشتارگاههای دامی و زیر نظر مأموران دامپزشکی ذبح نموده و پس از کشتار گوشت دام تازه کشتار شده قبل از مصرف ،به مدت 24 ساعت می بایست در دمای 2-4 درجه سانتیگراد نگهداری نمایند.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان تکاب
  • کد خبر : 243510
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید