خوی: عملکرد طرح تشدید نظارت بهداشتی ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان سال 1402

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی دکتر منصوری رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خوی، به تشریح اهم اقدامات انجام یافته طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان شبکه دامپزشکی خوی پرداخت.
دکتر منصوری گفت: از ابتدای شروع طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام عید نوروز و ماه رمضان از 13 اسفندماه سال 1401 در راستای طرح تشدید نظارت بهداشتی، شبکه دامپزشکی شهرستان خوی اقدام به راهاندازی اکیپهای نظارتی ثابت و سیار و مشترک با هدف تشدید نظارت بر تمامی مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی نموده است که از شروع طرح بیش از 500 نوبت بازرسی از مراکز عرضه و کشتارگاههای دام و طیور صورت پذیرفته که در مجموع بیش از 3.5 تن انواع فرآورده خام دامی ضبط و معدومسازی گردیده و در کشتارگاههای صنعتی دام و طیور شهرستان برای دام سنگین و سبک کشتاری به تعداد 6527 راس با گوشت استحصالی 262 تن و مرغ زنده کشتارشده به تعداد 277060 قطعه با گوشت استحصالی 598 تن عملیات نظارت بهداشتی صورت پذیرفته و در بازدیدهای صورت گرفته 9 مورد پرونده کشتار غیرمجاز دام به مراجع قضایی شهرستان معرفی شده است.
وی در ادامه افزود: برای تعداد 76 گواهی بهداشتی قرنطینهای برای 136 تن گوشت قرمز صادر شده از مبدا شهرستان به مقصد سایر استانهای کشور و تعداد 121 گواهی بهداشتی قرنطینهای شامل انواع گوشت قرمز و سفید و آلایش خوراکی به مقصد این شهرستان از مبدا داخل استان و سایر استانها به وزن 239 تن عملیات نظارت بهداشتی و قرنطینهای صورت پذیرفته است.
دکتر منصوری در پایان با اشاره به ادامه طرح تشدید نظارت بهداشتی تا آخر ماه مبارک رمضان از شهروندان درخواست نمود در صورت مشاهده هرگونه فرآورده خام دامی مشکوک مراتب را با شماره تماس 36220502 به شبکه دامپزشکی شهرستان گزارش نمایند.