برگزاری جلسه شرح وظایف مسئولین فنی بهداشتی واحدهای مرغداری گوشتی و تخمگذار شهرستان خوی
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی جلسه شرح وظایف مسئولین فنی بهداشتی واحدهای مرغداری گوشتی و تخمگذاردر شهرستان خوی تشکیل گردید.
در این جلسه که به ریاست رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خوی با حضور مسئولین فنی بهداشتی و نماینده اتحادیه مرغداران و جهاد کشاورزی شهرستان برگزار گردید وظابف مسئولین فنی بهداشتی واحدهای مرغداری گوشتی و تخمگذار با تاکید بر اقدامات پیشگیرانه در خصوص رخداد احتمالی بیماری انفلوانزای فوق حاد پرندگان (گزارش هرگونه تلفات مشکوک به شبکه دامپزشکی شهرستان در اسرع وقت، رعایت خط قرنطینه و امنیت زیستی قبل از جوجه ریزی، حین پرورش و بعد از کشتار، نظارت بر دپوی کود مرغی و ...) شرح داده شد. در ادامه توسط کارشناسان بخش طیور، بهداشت عمومی و قرنطینه درخصوص نحوه تکمیل فرمهای نظارت بهداشتی و رفع نواقصات بهداشتی و ساختاری توضیحاتی داده شد.
در پایان دکتر منصوری ضمن تشکر از مدعوین با اشاره به فعال بودن 95واحد مرغداری گوشتی و میزان جوجه ریزی از ابتدای سال 1402 به تعداد2میلیون و600 هزار قطعه به اهمیت اجرای وظایف مسئولین فنی بهداشتی در پیشگیری و کنترل بیماریها تاکید نموده و بیان کرد در بازدیدهای صورت گرفته این شبکه درصورت محرز شدن با هرگونه تخلف صورت گرفته ازسوی مسئولین فنی بهداشتی و مالکین واحدهای مرغداری، مطابق قوانین سازمان دامپزشکی برخورد خواهد شد.