• 1399/01/20 - 09:06
  • تعداد بازدید : 951
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

شوط : عملکرد اجرای طرح تشدید نظارت و کنترل بر عرضه فرآورده های خام دامی ویژه نوروز سال99

بیش از 618 نوبت بازرسی از مراکز عرضه اعم از مرغ فروشی،قصابی، سوپر پروتئینی، فروشگاههای زنجیره ای و... در اجرای طرح تشدید نظارت و کنترل مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام تعطیلات نوروزی

 به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر اسماعیلی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شوط با اعلام این مطلب گفت : از 25 اسفند ماه 98لغابت 15 فروردین سال 99 بر اساس دستورالعمل اجرایی تشدید بازرسی و نظارت های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور ، اکیپ های بازرسی سیار شبکه دامپزشکی شوط طی بازدیدهای مستمر از انواع مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، فروشگاههای زنجیره ای و... در راستای تأمین بهداشت عمومی شهروندان در مدت 20 روز کاری ، بیش از 618 نوبت بازرسی از مراکز عرضه اعم از مرغ فروشی،قصابی، سوپر پروتئینی، فروشگاههای زنجیره ای و... به عمل آورده اند.

 وی گفت :به منظور کنترل و پیشگیری از انتقال آلودگی های ثانویه و همچنین اقدامات پیشگیرانه مقابله با بیماری کرونا ویروس ،اقدامات و کنترلهای ویژه ای از قبیل ضدعفونی روزانه کشتارگاههای دام و طیور ، نظارت بر بهداشت مراکز عرضه و فروشندگان و عرضه کنندگان فرآورده های خام دامی از قبیل استفاده از دستکش یکبارمصرف، ماسک و مواد ضدعفونی کننده برای ضدعفونی کردن ابزارآلات و وسایل مربوطه و محیط مرکز عرضه بعمل آمد.

 وی همچنین افزود :  در راستای جلو گیری از کشتار های غیر مجاز در کنار جاده و حاشیه شهر  به صورت صبح و بعد از ظهر در راههای مواصلاتی و قصابیهای بین راهی و شهرها و روستاهای این شهرستان توسط  بازرسیهای بهداشتی بازرسی های لازم جهت  جلو گیری از کشتارهای غیر مجاز و  کنار جاده ای و حاشیه شهر صورت گرفت که همچنان نیز ادامه دارد.

وی تصریح کرد .با عنایت به اقدامات پیشگیرانه و همچنان تلاش شبانه روزی همکاران این شبکه میزان تخلفات بهداشتی در این شهرستان بسیار پایین آمده و میزان ضبطی فرآورده های غیر بهداشتی در ایام نوروزی بسیار کمتر از سالهای گذشته بوده است.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان شوط,اخبار شهرستان صفحه اصلي
  • کد خبر : 250931
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید