ماکو : نظارت های بهداشتی بر استحصال 425 تن گوشت قرمز طی 6 ماهه نخست سالجاری

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی فاطمه ردئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ماکو آیرم اظهار داشت: طی 6 ماهه نخست سالجاری تعداد هفت هزار و ۴۳۰ راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه ماکو با نظارتهای بهداشتی و شرعی ذبح شده که ۶ هزار و ۲۰۵ راس از این تعداد را دام سبک و یک هزار و ۲۲۵ راس را دام سنگین تشکیل میداد که منجر به تولید و استحصال 425 تن گوشت قرمز گردیده است .
وی بیان کرد: کشتارگاه ماکو نیمهصنعتی بود که پس از کشتار دام ، لاشههای دام به مدت ۱۸ ساعت در سردخانه ۲ تا چهار درجه سانتیگرادی نگهداری و با استفاده از خودرو یخچالدار بین مراکز عرضه تحت نظارت اداره دامپزشکی توزیع میشود.
رییس شبکه دامپزشکی ماکو اضافه کرد: در این مدت یک هزار و ۲۵۸ کیلو گرم گوشت غیر قابل استفاده در این کشتارگاه از چرخه مصرف خارج شده است.
وی با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی ادامه داد: مردم میتوانند هرگونه تخلف بهداشتی را در این خصوص به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.
ماکو با بیش از ۱۰۰ هزار نفر جمعیت به لحاظ جغرافیایی در داخل محدوده منطقه آزاد ماکو قرار دارد.