تمامی فرآورده های استحصال شده در کشتارگاههای سطح استان پس از کنترل های لازم توسط بازرسین بهداشتی مجاز به عرضه در بازارهای مصرف میباشند
نظارت و بازدید های مستمر بازرسین بهداشتی بر نحوه استحصال گوشت از کشتارگاه های دام و طیور استان
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی دکتر کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی استان از نظارت های مستمر بازرسین بهداشتی بر نحوه استحصال گوشت سفید و قرمز درکشتارگاههای دام و طیور درسطح استان خبر داد.
دکتر کامیار با اشاره به فعالیت 12 واحد کشتارگاه صنعتی طیور و 17 واحد کشتارگاه دام در استان خاطر نشان کرد: تمامی مراحل فرآیند های مربوط به کشتار آماده سازی طیور برای مصرف از مرحله انتقال از مرغداری ها به کشتارگاه تا هنگام عرضه به بازار زیر نظر مستمر و مستقیم ناظرین و بازرسین بهداشتی این اداره کل صورت می گیرد.
دکتر کامیار داهیم گفت : در راستای کنترل ونظارت بر بهداشت فرآورده های خادم دامی وحفظ سلامت شهروندان، و به منظور اجرای نمودن دستورالعمل های ارسالی و نظارت دقیق بر عملکرد بهداشتی کشتارگاههای دام و طیور، کارشناسان اداره کل نسبت به بازرسی و کنترل مستمربر عملکرد کشتارگاههای دام و طیور سطح استان بطور مستمر اقدم مینمایند .
وی با تاکید بر این اینکه: تمامی فرآورده های استحصال شده در کشتارگاههای سطح استان پس از کنترل های لازم توسط بازرسین بهداشتی مجاز به عرضه در بازار های مصرف میباشند گفت : برجسب کد رهگیری درج شده بر روی لیبل های بسته بندی محصولات حاوی کلیه اطلاعات از جمله زمان ، مکان ، فرایند تولید ،حتی مشخصات مرغداری است که با کد رهگیری مندرج بر روی بسته بندی می توان در صورت بروز هر گونه تخلف آن را پیگیری و ردیابی نمود .
وی تصریح کرد :عرضه مرغ خارج از بسته بندی و یا بسته بندی های غیر بهداشتی از طرف اداره کل دامپزشکی تخلف محصوب می گردد و از شهروندان محترم خواستار شد کلیه فرآورده های خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و هرگونه موارد غیر بهداشتی و تخلف بهداشتی را در اسرع وقت به اداره کل دامپزشکی و شبکه دامپزشکی شهرستانها بمنظور بررسی و پیگیری اطلاع رسانی نمایند .
نظر دهید