• 1398/03/19 - 07:43
  • تعداد بازدید : 251
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ماکو: در ماه مبارک رمضان، کلیه مراکز نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی به طور مستمرمورد بازرسی و نظارت بهداشتی قرار می گرفتند

۷۸۰ نوبت بازرسی از ۱۱۰ واحد عرضه و توزیع فرآورده خام دامی در شهرستان ماکو انجام گرفت

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی ماکو فاطمه آیرم رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ماکو گفت : در ماه مبارک رمضان، کلیه مراکز نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی به طور مستمرمورد  بازرسی قرار گرفتند.

فاطمه آیرم گفت : با توجه به رسالت شبکه دامپزشکی در نظارت بر مراکز مرتبط با فرآورده های خام دامی ،در ماه مبارک رمضان  کلیه مراکز نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی از قبیل: قصابی ها ، مرغ فروشی ها ، خودروهای ویژه حمل این فرآورده‌ها، کشتارگاه‌ دام ،‌ رستوران ها در تمام نقاط سطح شهرستان ماکو و شهر بازرگان  تحت کنترل و نظارت  قرار گرفته و بطور مستمر بازرسی شدند.

که در این راستا تعداد ۷۸۰ نوبت بازرسی از ۱۱۰ واحد عرضه انجام گرفت .که مقدار ۱۳۸۰ کیلو گرم در محل کشتارگاه دامی از دامهای ذبح شده و ۱۹۰ کیلو گرم از مرکز عرضه سطح شهر در طول ماه مبارک رمضان ضبط و معدوم سازی گردید.

وی از شهروندان خواستند ضمن توجه به توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی در هنگام تهیه انواع فرآورده‌های خام دامی تازه و منجمد، فرآورده خام دامی مورد نیاز خود را به مقدار نیاز و از مراکز عرضه مجاز و مورد اطمینان تهیه نمایند ودر صورت مشاهده موارد تخلف را به این شبکه با شماره تماس ۳۴۲۲۲۵۱۲ در میان بگذارند

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ماکو
  • کد خبر : 133280
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه