بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 390980
تعداد بازديد کنندگان سايت: 72280352 تعداد بازديد زيرپورتال: 801315 اين زيرپورتال امروز: 234 سایت در امروز: 9012 اين صفحه امروز: 33 دريافت RSS در امروز: 4013 دريافت RSS صفحه: 0
خبرهاي ويژه
تاکنون موردی از بیماری تب کریمه کنگو در استان آذربایجان غربی دیده نشده استتاکنون موردی از بیماری تب کریمه کنگو در استان آذربایجان غربی دیده نشده است
تاکنون موردی از بیماری تب کریمه کنگو در استان آذربایجان غربی دیده نشده استتاکنون موردی از بیماری تب کریمه کنگو در استان آذربایجان غربی دیده نشده است
1397/3/22 سه‌شنبه
مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان غربی :
تاکنون موردی از بیماری تب کریمه کنگو در استان آذربایجان غربی دیده نشده است
دکتر کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی استان  با اشاره به شیوع بیماری تب کریمه کنگو در برخی از نقاط کشور عنوان کرد: تاکنون موردی از این بیماری دراین استان دیده نشده است ولی بر  رعایت نکات بهداشتی در مصرف گوشت در جهت پیشگیری از بیماری تاکید میگردد.                                                                                                                       

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، دکتر کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی استان  با اشاره به شیوع بیماری تب کریمه کنگو در برخی از نقاط کشور عنوان کرد: تاکنون موردی از این بیماری دراین استان دیده نشده است ولی بر  رعایت نکات بهداشتی در مصرف گوشت در جهت پیشگیری از بیماری تاکید میگردد.                                                                                                                       

 دکتر داهیم در توضیح این بیماری گفت :بیماری cchf یک بیماری ویروسی تب دار حاد است که بوسیله کنه به انسان منتقل می شود . این بیماری بجز تبِ مختصر و گذرا  معمولا هیچ علایمی در دامها ندارد. ویروس بیماری در خون و بافت های بدن حیوان مبتلا وجود دارد که  دراین مواقع انجام کارهایی چون شاخ بری ، پشم چینی ، کشتار دامهای آلوده و تماس افراد با خون و سایر بافت های آلوده دامها ممکن است سبب انتقال بیماری شود . همچنین گزش کنه ، له کردن کنه با دست ، تماس با خون و ترشحات خونی و گوشت آلوده نیز از راههای انتقال بیماری می باشد.

وی عنوان کرد: یکی از بهترین روشهای جلوگیری از انتقال این بیماری علاوه بر رعایت بهداشت فردی ، نگهداری لاشه دام پس از کشتار حداقل بمدت 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد می باشد

لذا کشتار غیر مجاز و خارج از کشتارگاه بدون رعایت پوشش ایمنی و فروش گوشت آن یکی از نکات حساس و خطرناک در انتنقال بیماری است که در این رابطه پیشنهاد می گردد همشهریان محترم تنها از مراکز مجاز و بهداشتی نسبت به خرید گوشت مورد نیاز خود که به تایید ادارات دامپزشکی رسیده است اقدام نمایند.
منبع: روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی

  • ارسال به دوستان
نام ارسال کننده :  
ایمیل ارسال کننده:
نام دریافت کننده :
ایمیل دریافت کننده :  
موضوع ایمیل :
کد تصویری :
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به سازمان دامپزشکی کشور است