بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 391023
تعداد بازديد کنندگان سايت: 72280492 تعداد بازديد زيرپورتال: 801372 اين زيرپورتال امروز: 266 سایت در امروز: 9152 اين صفحه امروز: 76 دريافت RSS در امروز: 4013 دريافت RSS صفحه: 0

اطلاعیه

توصيه های بهداشتی  اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی در خصوص نحوه تهيه و نگهداری ماهی قرمزتوصيه های بهداشتی  اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی در خصوص نحوه تهيه و نگهداری ماهی قرمز
توصيه های بهداشتی  اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی در خصوص نحوه تهيه و نگهداری ماهی قرمزتوصيه های بهداشتی  اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی در خصوص نحوه تهيه و نگهداری ماهی قرمز
1396/12/13 يكشنبه
توصيه های بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی در خصوص نحوه تهيه و نگهداری ماهی قرمز

با توجه به نزديک شدن حلول سال جديد و عرضه و خريد ماهی قرمز از سوی هموطنان عزيز جهت سفره  هفت سين ، ضمن تبريک پيشاپيش اين عيد فرخنده ، نکات قابل توجه بشرح ذیل جهت رعايت بهداشت فردی خود واين جانداران زيبا ، به اطلاع همشهريان محترم می رسد:

1- ازخرید ماهیان مريض و بی حال كه دارای علایمی مانند زخم یا لكه‌های سفید متمایل به خاكستری یا قرمز روی سطح بدن ، لبه باله‌ها خورده و ساییده شده،  بدن رنگ پریده و لكه لكه شده و پولك‌های ماهی ریخته شده باشد، خودداری نمائید.

2- ماهی های قرمزخود را از مراکز دارای مکان های مسقف و  لوازم شستشو و ضد عفونی میباشند خریداری نمائید ،این عمل ضمن حفظ بهداشت فردی ، شرايط تداوم عمر آنها رانیز فراهم می کند .

3- درصورت نگهداری ماهی درداخل تنک آب ، سعی کنید از ظروف دهان گشاد استفاده نموده و بازاء هرقطعه ماهی حداقل يک ليتر آب در نظر بگيريد .

4- آب داخل ظروف نگهداری ماهی ها را تماماً ویکمرتبه عوض نکنيد ، در هر بار تنها 4/1 کل آب را تعويض نماييد .

5- اگر از آب شرب شهری استفاده می کنيد بايد جهت کلر زدايی ، آب  مورد استفاده را چند ساعت در هوای آزاد قرار دهيد تا کلر موجود در آب از بين برود . سپس اين آب کلرزدايی شده را به آب ماهی ها اضافه نماييد .

6- بهترین دما برای زندگی این نوع ماهی ها بین 10 تا 25 درجه سانتیگراد می باشد. دمای محیط هرگز نباید یکباره تغییر کند.

7-هرچندکه ماهیان قرمز ازرده کپور ماهیان و همه چیز خوارند ولی بهتراست جهت تغذيه ماهی ها از غذاهای آماده ای که در فروشگاه  های عرضه ماهی زينتی وجود دارد استفاده کنيد.

8 - غذاهای ماهیان زینتی را با رعايت تاريخ مصرف در جاهای خشک، خنک و تاریک و در ظروف کاملاً در بسته نگهداري نماييد

9-کودکان را از دست زدن و بازی کردن با ماهی باز داريد  زيرا ممکن است عوامل بيماريزای احتمالی را به چشم و دهان خود منتقل نمايند .

10- همه افرادی که با ماهی یا آب تنگ تماس دارند باید بلافاصله دست های خود را با آب و صابون به دقت شسته ودرصورت بروز هرنوع علائم و ناراحتی های پوستی به پزشک مراجعه نمایند.

11- برای ضد عفونی ظروف نگهداری ماهی از نمک طعام ، پرمنگنات پتاسيم ، پرکلرين و بتادين می توان استفاده کرد

12- براي جلو گيري ازمخاطرات بهداشتي ،از رها سازي ماهيان در منابع آبي طبيعي ورودخانه هاخودداري نماييد. براي اين کار به مکان هاي مشخص شده از سوي شهرداري مراجعه نمائيد .

13- آب تعويضی ماهی ها را مستقيما در چاه يا فاضلاب تخليه کنيد و از ريختن آن در معابر عمومی خودداری کنيد .

14- با رعايت نکات بهداشتی در نگهداری ماهی ها ضمن تداوم عمر آنان ، فرزندانمان را با حق حيات جانداران و نحوه  رفتار صحيح با آنها آشنا کنيم .

با آرزوی سلامتی و تندرستی در سال جدید.

روابط عمومی اداره كل دامپزشكي آذربايجان غربي

اروميه - بلوار شهداء -  روبروي پارك ساعت - تلفن  32770980- 044

سايت اداره كل دامپزشكي آذربايجان غربي www.westazarvet.ir

منبع: روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی

بيشتر
نسخه قابل چاپ
  • ارسال به دوستان
نام ارسال کننده :  
ایمیل ارسال کننده:
نام دریافت کننده :
ایمیل دریافت کننده :  
موضوع ایمیل :
کد تصویری :
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به سازمان دامپزشکی کشور است